Kristina Milan është parë në rrugët e New York City. Këngëtarja dhe personazhi televiziv kishte një...
0 284

Gjatë një takimi me elektoratin e ish-Gavranit e tani Dardania e Gjilanit, kreu i PDK-s tha se do të...
0 298

Janë rreth 30 mijë ndërtime që rrezikojnë të prishen, për shkak se janë të ndërtuara në afërsi të rrugëve...
0 441

I nervozuar jashtë mase me reagimet negative të audiencës në emisionin për zgjedhjet të Jeta Xharrës, kryetari aktual i...
0 294

Rikthehemi në 16 tetorin e 2004-ës. Ishte derbi i Katalunjës Espanyol-Barcelona,...
0 206

Mafia shqiptare ka fituar një rol drejtues në tregun e narkotikëve në Itali. Ky është...
0 187

Kemi parë shpesh herë që dy shokë skuadre të përplasen fizikisht në fushën...
0 303

Në një foto e cila po qarkollon në rrjetet sociale, në një...
0 319

Ndikimi që Branko Cërvenkovski e ka në LSDM, “nuk është zhdukur me ikjen e tij nga Bihaçka”. E kjo...
0 357

Dymbëdhjetë përqind e popullatës në botë ose 842 milion njerëz janë kronikisht të uritur. Bota...