0 188

Më në fund, Rezoluta për zgjidhjen e çështjes çame është botuar në Fletoren Zyrtare të Shqipërisë. Me çka edhe...
0 189

Gara për zgjedhjet komunale midis subjekteve politike në Kosovë sa vjen e bëhet më e ngushtë. Sa më shumë...
0 396

Policia e Tetovës sonte ka rrethuar hyrjen në fshatin Pirok merr vesh Portali AlbaLove...
0 218

Pas nxjerrjes në treg të iPhone 5S e cila ka arritur rekord shitjesh, “Apple” ka nisur...
0 136

Menaxheri i Manchester United, David Moyes është parë sot në stadiumin “Highbury” duke...
0 238

Quhet Shqiponja e Zezë, ka lindur katër vite më parë dhe nuk është shqiponja e...
0 156

U bë e bezdisshme deri në neveri përpjekja për të klasfikuar Kombëtaren tonë si viktimë të mungesës së patriotizmit...
0 191

Sipas kandidatit për Kryetar të Komunës së Pejës nga Vetëvendosje, Hivzi Muharremi, partia që ai e përfaqëson vjen para...
0 124

Britanikes Stacey Withers i ka kushtuar më shtrenjtë shkarkimi i një filmi të animuar në telefonin e saj, sesa...
0 167

Rezoluta për zgjidhjen e çështjes çame është botuar në Fletoren Zyrtare të Shqipërisë. Në pranverë, votimi i rezolutës u...