0 194

Historia e shqiptarëve është një histori e ndarë mes visesh të ndryshme të Ballkanit dhe jo vetëm…herë e njohur,...
0 178

Aleanca për Lipjanin, e udhëhequr nga z. Basri Demiri, dhe e mbështetur nga AKR dhe lideri i saj z....

Këngëtarja angleze Tulisa duket se s’ka ndërmend të heqë dorë nga pushime. Ajo është fotografuar me...
0 115

Ka përfunduar në Bruksel, në orën 22:15, takimi i sotëm Thaçi-Daçiq-Ashton. Priten më pas deklaratat e kryeministrave...
0 122

Operatori i telekomunikacionit ONE ka njoftuar fillimin e një loje të madhe shpërblyese me mesazhe SMS, në kuadër të...
0 106

Në kuadër të shpalosjes së Alternativës qeverisëse komunale për Gjakovën, Lëvizja Vetëvendosje prezantoi projektin e trajtimit të lumit “Krena”. Kandidatja...
0 98

Fitorja e Lidhjes Demokratike të Kosovës në zgjedhjet lokale të 3 nëntorit në Ferizaj dhe komunat e tjera të...
0 182

Presidenti i AKR-së, Behgjet Pacolli e ka hapur fushatën në Ferizaj, duke thënë se, nuk është e lehtë që...
0 108

"Me të vërtet është e pakuptueshme "brengosja" e opozitës shqiptare sa i përket Buxhetit. Përveç se janë të pakuptueshme,...
0 112

Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti, ka fillaur sot vizitën në Hagë të Holandës duke vizituar Ministrinë...