0 82

Një polic mbeti i plagosur, ndërsa disa të shtëna u regjistruan mbrëmjen e së enjtes pranë Senatit, në Uashington....
0 140

Një polic mbeti i plagosur, ndërsa disa të shtëna u regjistruan mbrëmjen e së enjtes pranë Senatit, në Uashington....
0 112

30 ditë paraburgim është caktuar për shefin e kabinetit të drejtorit të “Postave të Maqedonisë”, Rafiz Aliti. Ai u arrestua...
0 229

30 ditë paraburgim është caktuar për shefin e kabinetit të drejtorit të “Postave të Maqedonisë”, Rafiz Aliti. Paraburgim për shefin...
0 299

Ministri i Ekonomisë Valon Saraçini ka vizituar sot Nevzat Bejtën, në Komunën e Gostivarit, për të folur mbi rivënien në...
0 147

Pas mbarimit të regjistrimit të popullsisë në Bosnjë dhe Hercegovinë, Maqedonia dhe Somalia mbeten dy vendet e vetme në...
0 160

Kryetari i mëparshëm i komunës së Gostivarit, Rufi Osmani në Gjykatën Themelore ka ngritur padi për shpifje kundër kryetarit...
0 129

Me moton “Ta ndryshojmë së bashku Prishtinën” Vetëvendosje ka hapur fushatën elektorale për Prishtinën me kandidatin për kryetar, Shpend...
0 82

Partia Demokratike e Kosovës ka hapur fushatën zgjedhore në Prizren, ku kryetari i kësaj partie, Hashim Thaçi ka deklaruar...
0 838

Ylli argjentinas i Barcelonës Lionel Messi ka nisur punën për ndërtimin e...