0 130

Edi Rama, Kryeministri i Shqipërisë ka deklaruar dje se nuk ka asnjë një projekt të Tiranës zyrtare për t’iu...

Kohëve të fundit janë shtuar postimet e fotografive në rrjetet sociale nga femra të showbiz-it kosovare...
0 179

Rruga Mercanti, dy hapa larg sheshit “Duomo” në Milano, ora 08:00 e mëngjësit, nëndetësja L1F3 humbet kursin dhe del...
0 207

Qeni Labrador, me emrin Himalaja, ka qënë dashuri me Hernain e vogël, i cili vuan nga sindromi Daun. Ndonëse...
0 199

U ngritën shumë pikëpyetje, por asnjëherë askush nuk e hetoi veprimtarinë e Shërbimit Informativ të Kosovës. Iniciativat për hetimin...
0 166

36 vjeçari A.R punëtor i ndërtimtarisë nga Tetova sot ka humbur jetën duke rënë nga...
0 139

Pjesëtarë të xhandarmërisë serbe sërish kanë hyrë në brendi të territorit të Kosovës në Karaqevë, saktësisht tek vendi i...
0 357

Në ambasadën e Kosovës në Stokholm, mbrëmë u organizua një takim lamtumirës nga ana e diplomates Arrita Gjakova, së...
0 150

Chelsea e Jose Mournhos ka arritur fitoren e parë në këtë edicion të...