0 142

Lajme nga Barcelona flasin për një prezantim të ri nga kompania Nokia për një celular me çmime shumë të leverdisshme. Bëhet fjalë për Nokia...
0 184

Pritja për fansat e PlayStation-it ka marrë pothuajse fund. Kompania gjigande Sony ka prezantuar të Mërkurën PlayStation 4, platformën e radhës për lojra.
0 548

FACEBOOK:http://www.facebook.com/StupcatOfficialYOUTUBE:http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=StupcaTVTWITTER:http://www.twitter.com/StupcatOfficialINSTAGRAM:http://www.instagram.com/StupcatOfficial
0 250

FACEBOOK:http://www.facebook.com/StupcatOfficialYOUTUBE:http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=StupcaTVTWITTER:http://www.twitter.com/StupcatOfficialINSTAGRAM:http://www.instagram.com/StupcatOfficial
0 367

FACEBOOK:http://www.facebook.com/StupcatOfficialYOUTUBE:http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=StupcaTVTWITTER:http://www.twitter.com/StupcatOfficialINSTAGRAM:http://www.instagram.com/StupcatOfficial
0 176

Cdo te hene ne ora 20:30 ne kanalin T DigitAlb dhe PLUS HDFACEBOOK:http://www.facebook.com/StupcatOfficialYOUTUBE:
0 148

Kompania e madhe online Amazon ka njoftuar sot (të Martën) se do të prezantojë një valutë të re virtuale të quajtur ‘Amazon Coins’. Sipas...
0 141

Gjigandi i kompjuterave Dell ka njoftuar së fundmi se kompania do të kalojë në sektorin privat, pas më shumë se dy dekadave në tregjet...