Home LIFESTYLE 10 makinat më të sigurta në botë për vozitje (Foto)

Kur bleni veturë, sigurisht që mendja ju shkon të siguria. Çdo ditë e më shumë ka rritje të aksidenteve në komunikacion, atyre me fatalitet.

Sigurisht, veturat e sigurta janë më të shtrenjta, e kjo i bënë edhe më të veçanta ato..

Në një hulumtim që e ka shfaqur CNN, janë zbuluar 11 modele të ndryshme të veturave që janë shumë të sigurta dhe që në periudhë prej 4 viteve askush nuk ka humbur jetë nga veturat aksidentalisht.

Ja renditja sipas sigurisë.